Alamanuia Tala Fou

Suia alamanuia taitaia le lalolagi i oloa taua

2020-05-10
Ina ua mavae le sili atu ma le 'afa seneturi o atinaʻe, ua sili ona alualu i luma Saina ma suia alamanuia alualu i luma ma atiaʻe vave. I se tulaga masani, o le atinaʻeina o le mamanu ma gaosia tekonolosi i Saina ua uia vaega o le embryonic o le tusi lesona fale gaosi oloa gaosiaina, le televave o atinaʻe o fale gaosi oloa, oloa tauvaga tulaga ma faʻailoga tauvaga tulaga o faʻaonaponei gaosiga.



Faatasi ai ma le atinaʻeina o pisinisi taʻavale i le sili atu i le 20%, o le numera o pisinisi ma oti oloa ulufale atu i le pisinisi taʻavale ua matua faʻateleina faʻatusatusa i le tausaga talu ai. O taʻavale taʻavale foʻi ua latou tuʻuina mai i luma atu manaʻoga maualuga mo le lelei o le oti oloa, ma faʻamalosia ai pisinisi e laʻasaga i luga ma faʻaleleia pea le tulaga. I le taimi lava lea e tasi, ona o le tele o le tuputupu aʻe o le oti auina atu i fafo, e faʻateleina foi faʻaleleia le faaleleia o le tulaga maualuga.



E tusa ai ma faʻamaumauga a le National Bureau of Statistics, o le aofaʻi o oloa gaosi a le Saina suia alamanuia ua siitia mai 136.731 piliona yuan i 2010 i 250.994 piliona yuan i 2017. Peitai, i le taimi 2010-2016, Saina gaosi gaosia fluctuated. I le 2016, o mea gaosi Saina gaosia sa tusa ma 17.23 miliona seti, 0.5% itiiti ifo nai lo le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai.



Suia le tulaga o Alamanuia Galuega Faatino Taua o Mold Alamanuia i 2010-2017



E tusa ai ma le auiliiliga lipoti o Saina Mold Alamanuia Atinae Prospect Fuafuaga ma Tupe Fuafuaina Fuafuaga Fuafuaga tuuina atu e le Prospective Alamanuia Suesuega Institute, e tusa ma le 30,000 fale gaosi suia ma e uiga i le 1 miliona tagata faigaluega i Saina. I le 2016, o le aofaʻiga faʻatau atu o suia i Saina na oʻo atu i le 180 piliona yuan. Mai i le 2013 e oʻo atu i le 2015, o le tausaga faʻaopoopo o le tuputupu aʻe o tulaga o le aofaʻi o faʻatau atu o mea na maliliu ma suia i Saina na oʻo i le 6.1%. E i ai le aofaʻiga o le aofaʻi faʻatau atu o oti ma suia i Saina o le a oʻo atu i le 200 piliona Yuan i le 2018 ma 218.8 piliona yuan i 2020.



Valoaga o le Suʻesuʻega o le Aofaʻiga Faʻatau atu o Maliu ma Mamanu i Saina mai le 2013 i le 2020



Saina, le Iunaite Setete, Iapani, Siamani, Korea i Saute ma Italia o le lalolagi sili gaosi oloa o tui tui ma stamping suia. I totonu oi latou, o le tulaga lelei gaosi Saina oloa sili ona maualuga i le lalolagi. Faʻatusatusa ma le auiliiliga o le tufatufaina atu o Maketi maketi i le sili atu o le lalolagi o fale gaosi oti, o le manaoga o pisinisi taʻavale o le sili ona tele, na te faitauina e uiga i 34%; o le manaʻoga o faʻaeletonika alamanuia e tusa ma 28%; le manaʻoga o IT faʻatonuga e tusa ma le 12%; le manaoga o mea faigaluega fale pe a ma le 9%; le manaoga o OA otometi alamanuia e tusa ma 4%; le manaoga o semiconductor alamanuia e tusa ma 4%; ma le manaoga o isi alamanuia e tusa ma le 9%.



E ui lava ua ulufale le saina die ma suia alamanuia gaosi i le laina televave o atinae, e le mafai lava ona faamalieina manaoga o Saina gaosi oloa alamanuia atinae ona o le tele avanoa i le sao, ola, gaosi taamilosaga ma tulaga faatusatusa i le tulaga faavaomalo ma alualu i luma pisinisi alamanuia atunuu. Ae maise i le fanua o le saʻo, tele, lavelave ma umi-ola oti, o le manaoga o loʻo i ai pea i le puʻupuʻu sapalai. Ole mea lea, manaʻomia le tele o faʻaulufale mai i tausaga taʻitasi.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept