Alamanuia Tala Fou

Taimi nei ma atinae atinaʻe o taʻutaʻua otometi stamping oti pisinisi!

2020-05-10
O le automobile stamping die o se taua gaioiga masini i totonu o le gaosiga o taʻavale. O lona mamanu ma le gaosiga taimi faʻamatalaina e tusa ma le lua-vaetolu o le taamilosaga atinaʻe taʻavale, ma o se tasi o le paʻu taua o le suia taavale. O le automobile stamping die ei ai uiga o le lapopoa tele, lavelave galue luga ma maualuga tulaga faʻapitoa faʻatekinisi. E i ai i tekonolosi-ogaoga oloa. I le taimi ua tuanai, o le fausaga mamanu o se tasi-faagasologa oti ma tuʻufaʻatasia oti sa lautele faʻaaogaina i totonu o taʻavale laupepa mati. Faatasi ai ma le faʻaleleia o le tekonolosi ma mea faigaluega meafaigaluega, eseese tulaga oti ma alualu i luma oti lea e mafai ona faʻaititia tau ma faʻaleleia atili le gaosiga o le gaosiga sa faʻaaogaina faʻaaogaina i le mamanuina ma le gaosiga o le taʻavale laupepa faʻamaʻi oti, ma avea ma atinaʻe faʻatonuga o le taʻavale otometi stamping oti gaosi tekonolosi.



O le faʻamauina o le oti o se mea faigaluega mo le gaosia o mea mata, lea e tuʻuina atu ia i latou le faʻatusatusaga ma le tele o le tino. E faʻaaogaina e faʻaaogaina tele ma tele gaosiga o fesoʻotaʻiga vaega ma mea i fale gaosi oloa. Faatasi ai ma le atinaʻeina o nei ituaiga pisinisi, o le faʻaaogaina o suia e sili atu ma sili atu lautele. I totonu o taavale, mea faaeletoroni, mea faigaluega, mea faigaluega a le aiga, aerospace, mea faufale, afi ma mea fesoʻotaʻiga, pe tusa o le 60% i le 80% o vaega ma mea e faʻalagolago i mamanu gaosi ma fausia, o lea ua taʻua i latou "tina o alamanuia".



O le atinaʻe o le taʻavale otometi stamping die pisinisi e fesoʻotaʻi tele i le atinaʻeina o taʻavale taʻavale laʻititi. Le mausali ma faʻavavevave atinaʻe o taʻavale taʻavale laʻau pisinisi o le a faʻateleina lava le faʻalauiloaina o le atinaʻeina o le taʻavale otometi stamping pisinisi. Mautinoa ma saosaoa atinaʻe o taʻavale otometi na fausia ai se lelei siosiomaga mo le atinaʻe o taʻavale otometi stamping oti alamanuia. Sili atu 90% o vaega taʻavale vaega e manaʻomia ona fausia e oti i le gaosiga faʻagasologa. E manaʻomia le 1,000 i le 1,500 seti o stamping maliu e fai ai se taʻavale masani. O le mausali ma vave ona faʻatupulaia taʻamilosaga taʻavale taʻavale ua fausiaina se lelei siosiomaga mo le atinaʻeina o le taʻavale otometi stamping pisinisi.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept