Alamanuia Tala Fou

Laasaga au'ili'ili e mana'omia ona malamalama i le fa'agasologa o le gaosiga

2021-08-20
O loʻo faʻaaogaina lautele i soʻo se ituaiga o olaga, o le mea lea o le gaosiga o meaʻai ua avea ma faʻafitauli e sili atu ona popole i ai tagata. O lo'o fa'amoemoe tagata e mafai ona sili atu le lelei o limu na gaosia ma mafai ona fa'amalieina mana'oga o tagata. O loʻo faʻamatalaina auiliili le faʻagasologa o le gaosiga o loʻo i lalo, ina ia mafai ai e tagata ona malamalama i laʻasaga taʻitasi o le gaosiga o loʻo faʻamatalaina atili.
Muamua, e tatau ona tatou faia muamua le mamanu. Afai e faʻamoemoe tagata e gaosia ni meaʻai, e manaʻomia ona latou malamalama i le laasaga muamua i le gaosiga o le gaosiga, o le mamanu lea o ata o le faʻailoga. Pe a mamanuina ata o le limu, e tatau ona latou malamalama muamua i le faʻaogaina o le limu, aua O le limu e gaosia ma faʻagasolo oloa eseese, o lea e ese ai le tikeri o le saʻo manaʻomia, o le foliga o le limu e manaʻomia ona mamanuina e ese foi, ma le tele e manaʻomia ona faʻaaogaina pe a gaosia le faʻailoga e ese foʻi, ma e manaʻomia le faʻataunuʻuina O le galuega o le a ese, ina ia mafai ai ona sili atu le fetaui lelei o manaʻoga o tagata, o le ata o le mamanu e tatau ona mamanuina muamua, ma o vaega taʻitasi o le ata e tatau ona faʻamalamalamaina ma faʻasalalau i le tele, ma vaega taʻitasi O mea gaosiga e manaʻomia ona faʻaaogaina e tatau foi ona faʻamaonia, ma o nisi o mataupu e manaʻomia ona gauai atu i le taimi o le gaosiga e tatau ona e fa'aalia fo'i i ata tusi. O ata tusi e tatau ona suʻesuʻeina pea lava pea, ina ia mafai ai e ata faʻatulagaina ona sili atu ona fetaui ma manaoga o le gaosiga. Manaoga.
Lona lua, e tatau ona tatou mamanuina se fuafuaga gaosiga lelei. A maeʻa ona mamanuina e tagata se ata faʻamalieina faʻamalieina, o le isi gaioiga gaosiga o le gaosiga o le gaosiga. O le ata o le mamanu o le limu e tatau ona liua i se ata faaletino. A'o le'i gaosia le limu, e tatau ona su'esu'eina ma le toto'a le ata o le mamanu. O le suʻesuʻega e faʻalagolago i le tele e manaʻomia ona faʻaogaina e le limu pe a faʻaogaina, o a mea gaosi mea e manaʻomia ona faʻaogaina, ma o a mataupu e tatau ona gauai i ai pe a gaosia vaega taʻitasi. Ona o foliga o le limu e ese, o lea O le auala e manaʻomia ona faʻaaogaina pe a gaosia le faʻailoga e ese foi. A maeʻa le suʻesuʻeina ma le totoa o le ata o le mamanu, e tatau ona liliu le ata o le mamanu i se ata faʻaletino, o le a le ituaiga o gaosiga e sili atu, i le faʻagaioiga Faʻafefea ona faʻatinoina le faʻatulagaga ma pe faʻafefea ona faʻaleleia atili le ata o le ata o loʻo tuʻuina atu i totonu. le ata o le tino? Aʻo leʻi amataina le gaosiga ma le gaosiga, e sili ona lelei le faʻatulagaina o se fuafuaga o le gaosiga e faʻamautinoa ai e mafai ona maualuga le lelei o le gaosiga. E mafai ona faamalieina manaoga o tagata.

Lona tolu, o loʻo faʻapipiʻiina ma gaosia le limu. O le laasaga mulimuli o le gaosiga o le gaosiga o le faʻaliliuina o le ata mamanu i se ata faʻaletino. O le isi laasaga o le faʻatauina lea o mea mataʻutia e tusa ai ma le fuafuaga o le gaosiga o loʻo saunia, ona faʻaogaina lea o le limu e tusa ai ma le tele o vaega taʻitasi o le ata mamanu. O le alamanuia e iai manaʻoga eseese mo le faʻaogaina o molds. O le mea lea, pe a faʻapipiʻiina le faʻapipiʻiina, e tatau ona faʻapipiʻiina ma gaosia ia faʻataʻitaʻiga e tusa ai ma ata faʻataʻitaʻiga, ina ia sili atu ona lelei le tautua a tagata ma mafai ai e tagata ona faʻaogaina le faʻaogaina e maua ai le tele o oloa maualuga.







We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept